Aov verzekeringen

aov-verzekeringen

Het afsluiten van aov verzekeringen is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u besluit om voor uzelf te gaan starten. Echter waarom is een aov verzekering broodnodig?

Helaas kunnen ondernemers geen beroep doen op de ziektewet. Indien u arbeidsongeschikt raakt door invaliditeit of ziekte, dan vallen uiteraard de inkomsten weg. Zo kan een korte tijd niet werken soms nog wel opgevangen worden met reserves, maar de financiële situatie verandert wanneer u langere tijd niet kunt werken.

Om dan toch de gederfde inkomsten op te vangen, kunt u een AOV afsluiten. Zo dekken de meeste polissen ziekten, ongelukken en ernstige aandoeningen. Het is mogelijk om ervoor te kiezen of u ook psychische aandoeningen in de verzekering laat opnemen.

Verschillende aov verzekeringen vergelijken en online advies

Een groot voordeel van Aov-zzp.nl is dat u de mogelijkheid heeft om online de AOV verzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarnaast is het ook uniek dat ze u eventueel van online advies kunnen voorzien.

Voor u als zzp’er en zelfstandig ondernemer is het nu eenmaal van belang te weten wat, hoe en hoeveel de aov verzekering dekt. De verschillen ontdekt u door aov verzekeringen te vergelijken en door advies in te winnen bij de specialisten van Aov-zzp.nl.