Ibiza huwelijksreis

Zit je over na te denken om te trouwen op Ibiza en dan direct aan de huwelijksreis beginnen? Dan is het verstandig dat je snel verder leest, want je kunt naast je huwelijksreis ook op Ibiza zelf gaan trouwen.

Er zijn nog steeds veel mensen die denken dat trouwen op Ibiza ontzettend duur is, maar bedrijven zoals Wedding International kunnen dit voor je realiseren. Het is namelijk echt mogelijk om met een klein budget op Ibiza te trouwen.

Trouwen op Ibiza zeer populair

Ibiza is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populaire locatie om te trouwen onder de Nederlanders. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner je droombruiloft op Ibiza kunt vieren samen met je familie en vrienden.

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. Wel werkt Wedding International met vaste partners op het eiland waardoor niks fout kan gaan, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om de dag zelf te begeleiden. Samen in een persoonlijk gesprek worden je eisen en wensen besproken en vanuit dit gesprek zal er een offerte op maat uitgebracht worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na uw akkoord zal het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza beginnen. Voor meer informatie over Ibiza huwelijksreis kun je het beste de website van Wedding International bezoeken.