Ongediertewinkel

wesp-ongedierte

In Nederland komen er veel wespen voor en dat weet de webwinkel ongediertewinkel ook maar al te goed. Vooral in de zomer komen wespen af op omgevingen waar veel mensen actief zijn of waarin sporen van mensen te vinden zijn. Vooral wanneer je overlast van wespren hebt wil je direct dit laten bestrijden en op ongediertewinkel.nl vindt je de beste middelen.

Wespen zijn in alle soorten te vinden en een van die soorten is de graafwesp. Hij is geel-zwart van kleur en het lijfje van de wesp bestaat uit gele en zwarte ringen, waarbij de zwarte ringen vaak overheersen. Maar omdat graafwespen en limonadewespen op elkaar lijken, worden ze vaak door elkaar gehaald.

Dan heb je ook nog de hoornaars. Deze zijn geel-zwart met bruin en zijn een van de grootste wespensoorten die in Nederland te vinden zijn. Het lichaam bestaat uit twee segmenten die duidelijk te onderscheiden zijn. Eigenlijk komt het woord wespentaille daar vandaan.

Je hebt ook nog de zogenoemde limonadewesp te vinden en deze zijn te onderscheiden in de gewone wesp en Duitse werp. Ze vallen vooral op door de zwarte en gele dwarsstrepen op hun achterlijf. De limonadewesp is dan ook de bekendste wespensoort en hebben net als de hoornaar een wespentaille.