Pechverhelping

pech-onderweg

Op zoek naar pechverhelping? Op dit moment zijn er meerdere aanbieders in België te vinden die je bij kunnen staan met pechverhelping. Deze aanbieders hebben uiteraard wel hun eigen dekkingen, formules en prijzen. In de meeste gevallen maakt het dat wel erg moeilijk om aanbieders goed met elkaar te vergelijken.

Sommige aanbieders beperken hun pechverhelping tot België, terwijl andere aanbieders dekking tot Europa aanbieden. Maar naast de auto is het ook mogelijk om voor pechverhelping voor je scootmobiel, moto, fiets, caravan of aanhangwagen te kiezen.

Uit welke aanbieders kan ik kiezen?

In België zijn er grote aanbieders die het meest bekend zijn en de prijzen van deze aanbieders liggen erg uiteen. Afhankelijk van je eigen behoefte is het mogelijk om een keuze te maken met welke verzekeraar je wil samenwerken. Indien je met je auto alleen door België rijdt, is het bijvoorbeeld niet nodig om voor pechverhelping met dekking Europa te kiezen. Hieronder staan de meest gekende pechverhelping aanbieders in België;

  • Touring wegenhulp
  • VAB Pechbijstand
  • Europ Assistance
  • Corona Direct
  • Depannage Direct

Waarom kies je pechverhelping?

Samen met je gezin heb je een leuke reis geboekt naar Frankrijk. Alles is ingeladen en na een rit van 4 uur begeeft je auto het. Nooit heeft je auto problemen, alleen precies op dit moment natuurlijk wel.

Je zult het merken dat je nooit pech krijgt met je auto wanneer het eigenlijk wel eens uitkomt. Vaak juist in situaties waarbij je denkt; als nu maar alles goed gaat. Daarom is het verstandig om geen risico te nemen en sluit daarom een pechverhelping verzekering af die volledig afgestemd is op je behoeftes.