Psychotherapie Leiden

10-psychotherapie

Psychotherapie Leiden, wat houdt dat precies in? Je zit niet meer lekker in je vel, je bent rusteloos en angstig. Hierdoor heb je eigenlijk geen energie meer en heb je het idee dat je alles zonder een reden aan het doen bent.

Wanneer je dit herkent is het verstandig om in psychotherapie Leiden te gaan. Door de drukte op je werk of drastische veranderingen in je leven lukt het je maar niet om de draad weer op te pakken. Een geruststellende gedacht is dat iedereen wel dit gevoel kent en dit gevoel weleens een keer gehad heeft.

Psychotherapie Leiden door Thijs Kreukels

Thijs Kreukels geeft psychotherapie in Leiden. Misschien lijkt het allemaal goed te gaan op je leven, maar dat wil niet direct zeggen dat je dit ook zo ervaart. In sommige gevallen is er een duidelijke oorzaak waardoor je deze psychische ongemakken ervaart.

Redenen kunnen bijvoorbeeld stress op je werk zijn, een zware tegenslag of wanneer je midden in een rouwverwerking zit. Het komt ook voor dat je gewoon niet weet waar dat gevoel vandaan komt. Thijs Kreukels legt je problemen bloot en geeft je de tools om dit aan te pakken. Wanneer je meer over psychotherapie Leiden wilt weten is het verstandig om de website van Thijs Kreukels te bezoeken.